• 0548 - 540643
 • RM-VISION: ALARMSYSTEEM OP MAAT

  De veiligheid van u en uw goederen zijn belangrijk. Daarom is de aanschaf van een alarmsysteem van groot belang. Een alarmsysteem werkt zowel preventief als bij een werkelijke inbraakpoging. Mocht de inbreker toch tot een inbraakpoging overgaan, dan zal de sirene van het alarmsysteem afgaan. Dit schrikt de meeste inbrekers al af voordat ze binnen zijn. Het alarmsysteem zal u een melding geven, zodat u op de hoogte bent van de inbraakpoging. Mocht de inbreker toch niet afgeschrikt worden, dan zal door een adequate alarmopvolging de schade beperkt kunnen blijven.

  Voor wie?

  Een alarmsysteem is voor een ieder bedoeld die zijn woning of pand met een veilig gevoel wil achterlaten. Een alarmsysteem wordt in allerlei branches toegepast. Het is bij een alarmsysteem mogelijk om te kiezen voor een doormelding naar een meldkamer of een rechtstreekse melding naar uw eigen telefoon. Met een rechtstreekse melding naar uw eigen telefoon bespaart u jaarlijkse kosten van de meldkamer.

  Alarmsysteem op maat

  Voordat de installatie aangelegd wordt moet er eerst een beveiligingsplan gemaakt worden. Wordt het alarmsysteem een draadloos systeem of niet? Detectoren zullen tactisch geplaatst moeten worden voor een optimale beveiliging. Hierin zullen diverse onderwerpen als bouwkundige, organisatorische en elektronische te nemen maatregelen met de klant besproken worden, om zo per situatie tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. De doormelding naar de meldkamer kan tegenwoordig via een telefoonlijn, internet of GPRS verbinding. De centralist kan dan de sleutelhouder, bewoner, beveiligingsbeambte of de politie alarmeren. Zij kijken dan ter plekke waarom het alarmsysteem is afgegaan. Door deze respons kunnen inbrekers op heterdaad betrapt worden en kan de schade beperkt blijven.

  Alarmsysteem op maat

  Hoe werkt het?

  Een alarmsysteem kan worden in- en uitgeschakeld met een unieke code op het bedieningspaneel. Ook is er een mogelijkheid om het systeem in- en uit te schakelen via een afstandsbediening, druppel of app op uw telefoon. Op het alarmsysteem kunnen ook rookmelders, gasmelders, glasbreukmelders en watermelders worden aangesloten. Het is dus meer dan een “inbraakbeveiliging”. Als u het systeem heeft ingeschakeld en er is een indringer, dan zullen de detectoren (ruimtelijk werkende detectoren, magneetcontacten, trilcontacten of andere detectoren) ervoor zorgen dat het alarmsysteem in de alarmfase overgaat. Dit zal de aangesloten sirenes, flitslichten en eventuele overige sturingen van verlichting of deuren activeren. Op hetzelfde moment zal er ook een alarmmelding worden verstuurd naar een Meldkamer (PAC) of naar uw mobiele of vaste telefoon. Ook is een doormelding zonder meldkamer mogelijk! Dan ontvangt u op uw telefoon een spraakbericht of sms of push melding.

  Hoe werkt een alarmsysteem?

  Onderhoudscontract

  Bij een professioneel alarmsysteem is onderhoud noodzakelijk. Eens in het jaar wordt onderhoud aangeraden. Het goed onderhouden van het systeem is noodzakelijk voor uw veiligheid, maar ook voor uw verzekering. Wanneer u het alarmsysteem niet goed laat onderhouden loopt u de kans uw certificering bij de verzekering te verliezen.

  Het onderhoudscontract houdt in:

  • De bedrading wordt nagekeken.
  • Het controleren van alle sensoren.
  • Eventuele batterijen van draadloze sensoren vervangen.
  • Het testen van de sirenes.
  • Het controleren van het systeem.
  • Alle instellingen van het systeem worden nagekeken.
  • Eventuele software updates worden uitgevoerd.
  • Stroomvoorzieningen controleren.
  • Adviezen over functioneren van het alarmsysteem.
  • Opnieuw bekijken van huidige situatie.

  » Meer informatie aanvragen

  Een onderhoudscontract speciaal voor uw alarmsysteem