• 0548 - 540643
 • RM-VISION: CAMERABEVEILIGING OP MAAT

  Camerabeveiliging is een geweldige oplossing om uw bedrijf en huis te beveiligen. In de beveiligingsbranche wordt camerabeveiliging steeds meer toegepast, omdat de systemen erg uitgebreid en betrouwbaar zijn. Daarnaast is camerabeveiliging goed te combineren met een alarmsysteem en toegangscontrole. Met behulp van camera’s kunnen panden en terreinen op afstand worden bewaakt. Het werk niet alleen preventief, maar de beelden kunnen ook gebruikt worden om bijvoorbeeld een inbreker te identificeren in een rechtszaak. Daarnaast kunnen deze beelden als bewijsmateriaal gebruikt worden.

  Voor wie?

  Camerabeveiliging is bedoeld voor zowel bedrijven als particulieren, die hun eigendommen willen beschermen en toezicht willen houden. RM-Vision heeft een uitgebreid assortiment met diverse camera’s en systemen voor allerlei situaties. Hierdoor kan de prijs ook uiteenlopen. De camerabeveiliging van RM-Vision wordt toegepast voor allerlei doeleinden en branches, enkele voorbeelden hiervan zijn: woning-, pand-, terrein-, tankstation- en winkelbeveiliging. Camerabeveiliging wordt ook toegepast als toegangscontrole bij bijvoorbeeld weegbruggen, zodat men de kentekens kan lezen.

  Camerabeveiliging op maat

  RM-Vision vindt het belangrijk dat de juiste camera’s op strategische plekken hangen. Strategische plekken zijn bijvoorbeeld: bij de kassa, kluisruimte, voor- en achterdeur, of buitenterrein waar goederen zijn opgeslagen. Het is ook belangrijk te bedenken wat het doel is van de camera’s. Het kan zijn dat u alleen wilt waarnemen, dan zijn een aantal overzichtscamera’s voldoende. Wilt u mensen herkennen, dan is het belangrijk dat de camera’s dichter bij de persoon hangen, of dat u gebruik maakt van camera‘s met een betere lens en beeldkwaliteit. RM-Vision levert drie soorten beeldkwaliteiten: Analoog (DVD-kwaliteit), HDCVI (Full HD kwaliteit over een coax kabel) en IP (Full HD kwaliteit). Met HDCVI kunt u heel eenvoudig een oud analoog systeem upgraden naar HD kwaliteit, zonder de bekabeling te vervangen. Een draadloos camerasysteem wordt meestal afgeraden, in verband met de gevoeligheid voor storingen.

  Camerabeveiliging op maat

  Hoe werkt het?

  Vanuit het camerabeveiligingssysteem kunt u de beelden altijd live bekijken, of terug kijken. Een systeem neemt gemiddeld 2 tot 3 weken aan beeldmateriaal op. Wanneer u er voor kiest om alleen opnames te maken als er beweging is, kan het systeem langer uw beelden opslaan, dit werkt een stuk effectiever. RM-Vision kan er voor zorgen dat u live de beelden op uw telefoon of tablet over de hele wereld kunt bekijken. Zo heeft u altijd en overal de beelden binnen handbereik. Dit geeft u een veiliger gevoel. Als u PTZ (draaibare) camera’s heeft, kunt u deze ook op afstand draaien en inzoomen.

  Ook op de pc zijn de beelden live te bekijken via een programma. De software kan worden geïnstalleerd voor meerdere gebruikers. U kunt uw personeel minder rechten geven in de software, maar toch kunnen zij de beelden op de zaak bekijken. Via de pc kunt u beelden ook op afstand terugkijken en back-uppen, zo kunt u alles op afstand regelen!

  Onderhoudscontract

  Bij een professioneel camerabeveiligingssysteem is onderhoud noodzakelijk. Daarom komt RM-Vision eens in het jaar bij u het systeem nakijken. Door een onderhoudscontract weet u zeker dat het systeem werkt in geval van calamiteiten.

  Het onderhoudscontract houdt in:

  • Het schoonmaken van de camera’s
  • Het opnieuw scherp stellen van de camera’s
  • Oude slechte kit-randen opnieuw kitten bij buitencamera’s
  • Schoonmaken van de recorder
  • Eventuele software updates uitvoeren op de recorder
  • Instellingen controleren van de camera’s en de recorder
  • Eventuele software updates uitvoeren op de pc of mobiel
  • Stroomvoorzieningen controleren
  • Baluns en connectoren controleren
  • Adviezen over functioneren van het camerabeveiligingssysteem
  • Opnieuw bekijken van huidige situatie

  » Meer informatie aanvragen

  Een onderhoudscontract speciaal voor uw camerabeveiligingssysteem