• 0548 - 540643
 • RM-VISION: BEVEILIGING OP MAAT

  In 2011 is RM-Vision opgericht door Rutger Modderkolk en Joost Modderkolk aan de Kryptonstraat te Rijssen. RM-Vision groeide al snel uit tot een professioneel bedrijf gespecialiseerd in camerabeveiliging, toegangscontrole en gecertificeerde alarmsystemen. In 2014 is RM-Vision verhuisd naar een groter pand aan de Neonstraat te Rijssen.
  Het doel van RM-Vision is om uw bedrijf en/of huis zo veilig mogelijk te maken. Hiervoor wordt een beveiligingsplan gemaakt, waarin uw wensen worden verwerkt.
  RM-Vision is dé marktleider als het gaat om de nieuwste technologieën in de beveiliging. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën kunnen wij maatwerk bij u afleveren, waarin andere bedrijven het vaak laten afweten.

  Eerlijk en deskundig advies

  RM-Vision geeft u eerlijk en professioneel advies. Uit onze praktijk ervaring kunnen wij de juiste beveiligingsoplossing voor u bedenken. Daarnaast zijn wij gericht op de wensen van de klant. Zo kan onze beveiligingsadviseur bij u op locatie een beveiligingsplan maken. Hiermee houden wij rekening met uw veiligheid, wensen en natuurlijk uw budget. Wij werken met vaste prijzen. RM-Vision heeft als leverancier uiterst concurrerende en betaalbare prijzen. Als u speciale wensen heeft is dat bij RM-Vision mogelijk. Uiteraard is een adviesgesprek op locatie vrijblijvend.

  Installatie op maat

  Als het beveiligingsplan afgerond is, kan de installatie binnen enkele dagen starten. Onze gediplomeerde installateurs hanteren de Europese normen tijdens de installatie. Deze normen zorgen voor een duurzame en kwalitatieve installatie. Bij de installatie wordt alle bedrading weggewerkt in buizen of kabelgoten. Hiermee proberen wij sabotage aan uw systeem te voorkomen en gaat het draadwerk langer mee. RM-Vision werkt alleen met kwaliteitsproducten. De installatie wordt van A tot Z door RM-Vision uitgevoerd, tenzij dit anders is afgesproken. Dit alles voor een scherp uurtarief. Als de installatie is afgerond, wordt de werking van het systeem uitgelegd. De systemen van RM-Vision zijn ook besturen via de PC, tablet of telefoon.

  Installatie op maat

  Altijd een snelle service

  RM-Vision vindt service belangrijk! Daarom leveren wij een snelle en goede service. Wanneer er kort na de installatie problemen ontstaan, komen wij kosteloos langs om deze problemen te verhelpen. Op onze producten zit minimaal een jaar garantie. Om de duurzaamheid van onze systemen te waarborgen heeft RM-Vision onderhoudscontracten voor alarmsystemen, camerabeveiligingssystemen en toegangssystemen. Wanneer u er voor kiest om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten komen wij één of twee keer per jaar bij u langs. Hiervoor hanteren we ook een vaste prijs. Mensen die al een systeem hebben, kunnen ook klant worden van RM-Vision. Meestal kunnen de producten van RM-Vision goed samenwerken met andere merken. Standaard hebben wij alle producten ruim op voorraad. Neem voor meer informatie contact met ons op.

  » Neem contact met ons op voor meer informatie

  Altijd een snelle service