• 0548 - 540643
 • RM-VISION: TOEGANGSCONTROLE OP MAAT

  Geautomatiseerde toegangscontrole wordt steeds meer toegepast bij bedrijven en woningen. RM-Vision levert intercomsystemen met de nieuwste snufjes. Zo is het tegenwoordig mogelijk om iemand op afstand te woord te staan, in HD via uw telefoon of tablet. Mis dus nooit meer dat ene pakketje als u even weg bent!

  Voor wie?

  De toegangscontrole van RM-Vision wordt toegepast in bedrijven en woningen. De intercom systemen kunnen gekoppeld worden met uw telefoon, zodat u op afstand ook uw poort kunt openen of de pakketbezorger te woord kan staan. En dit kan overal waar u een internet verbinding heeft. Ook kunt u de intercom koppelen aan uw camerabeveiligingssysteem, zodat u opnames heeft van degene die voor de deur of poort staat. U kunt de beelden op de Iphone, IPad, en Android live bekijken. Dit systeem is momenteel één van de meest luxe systemen dat er op de markt te vinden is.

  Toegangscontrole op maat

  Toegangscontrole zorgt voor een stuk gemak. Geen gedoe met het wachten op dat éne pakketje. Mensen toegang verlenen tot uw bedrijf of terrein was nog nooit zo gemakkelijk. Ook ’s nachts is het wel zo veilig om eerst te kunnen zien wie er voor de deur of poort staat. Er zijn verschillende varianten binnenpanelen of buitenposten te combineren. Intercomsystemen worden al een hele tijd gebruikt, zeker in de appartementen kan men niet meer zonder. Echter zijn zijn dit vaak analoge systemen met slecht beeld en weinig tot geen extra bedienings mogelijkheden. Met onze intercomsystemen kunt u met een pasje of tag toegang krijgen tot uw deur of poort. De bediening van de deur kan dus ook van buitenaf!

  Toegangscontrole op maat

  Hoe werkt het?

  De intercom is via CAT5e kabel aan te sluiten op het interne netwerk met maximaal 8 buitenposten en 6 binnenposten. Via een SD-kaart kunnen videobeelden of snapshots worden opgeslagen. Op de binnenpost kunt u ook andere IP-camera’s bekijken. Als er op de buitenpost aangebeld wordt, kunt u op uw telefoon een pushmelding krijgen dat er is aangebeld. Ook kunt u via de telefoon de intercom beantwoorden met beeld en geluid. Daarnaast heeft u ook de optie om een poort of deur te openen op afstand. Op de touchscreen binnenpost kunt u altijd het camerabeeld opvragen van de intercom, ook al wordt er niet aangebeld. Als u nog meer IP-camera’s in uw netwerk heeft, dan kunt u deze ook bekijken via de binnenpost. Via de binnenpost kunt u ook een deur of poort openen voor degene die bij de intercom staat. Dit kan ook allemaal via uw telefoon. De app van de intercom is volledig geïntegreerd in onze camera app. Zo heeft u maar één app nodig.

  » Meer informatie aanvragen

  Hoe werkt de toegangscontrole?